Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Pieczone warzywa w sosie beszamelowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 2

Pieczone warzywa w sosie beszamelowym

Pieczone warzywa  w sosie beszamelowym

Składniki:

Pieczone warzywa w sosie beszamelowym

 

 

Sposób przygotowania:

Pieczone warzywa w sosie beszamelowym

Ziemniaki pokroić w grube plastry, brokuły i kalafior podzielić na małe części. Brokuły i kalafior gotować 15 min w osolonej wodzie. Cebulę pokrojoną w kostkę podsmażyć na patelni. Wymieszać wszystkie składniki w naczyniu żaroodpornym, polać sosem beszamelowym. Posypać startą Pizzarellą i piec w piekarniku około 40 minut.


Tagi:

sery sosy ser