Sposób przygotowania:
Pieczywko czosnkowe
Masło wyjmujemy z lodówki i czekamy aż stanie się miękkie, tak, żeby dało się ugniatać widelcem. Do masła dodajemy wyciśnięte 2 ząbki czosnku, oraz pietruszkę lub inne zioła. Mieszmy i solimy.
Bagietke kroimy w kromki lekko pod kątem. Smarujemy masłem z jednej strony. Wkładamy do piekarnika i pieczemy aż sie zarumieni. Mozna też wlożyć do opiekacza (ale warto posmarowac wtey z dwóch stron). Jemy na ciepło.
Bagietke kroimy w kromki lekko pod kątem. Smarujemy masłem z jednej strony. Wkładamy do piekarnika i pieczemy aż sie zarumieni. Mozna też wlożyć do opiekacza (ale warto posmarowac wtey z dwóch stron). Jemy na ciepło.
kathrineczka
przy kazdej okazji gdy chlebek nie jest juz swiezy wykonuje ten pomysl