Sposób przygotowania:
Piegowate babeczki
Margarynę pokroić na kawałki,włożyć do miski,dodać cukier utrzeć na puch. Następnie ciągle ucierając dodawać po jednym jajku i mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i sodą. Czekoladę pokroić na kawałki, połowę dodać do ciasta wymieszać. Napełniać ciastem papierowe foremki do 2/3 wysokości. Resztą czekolady obsypać wierzch babeczek. Babeczki ułożyć na blasze włożyć do nagrzanego piekarnika,piec w 175 stop.przez 20 minut. LUKIER Sok z cytryny ucierać z cukrem pudrem do czasu, gdy powstanie jednolita gęsta masa. Upieczone i ostudzone babeczki,polać lukrem cytrynowym
![Piegowate babeczki Piegowate babeczki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piegowate-babeczki-121326.jpg)
![Piegowate babeczki Piegowate babeczki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piegowate-babeczki-121327.jpg)
![Piegowate babeczki Piegowate babeczki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piegowate-babeczki-121328.jpg)
![Piegowate babeczki Piegowate babeczki](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/piegowate-babeczki-121329.jpg)