Sposób przygotowania:
Pierś z indyka z pieczarkami i imbirem
1. Cebule pokroiłam i zeszkliłam na oleju.
2. Pieczarki umyłam, pokroiłam w plasterki i dorzuciłam do cebuli. Posoliłam i dusiłam ok. 10 minut.
3. Mięso z indyka umyłam i pokroiłam w kostkę. Imbir starłam na tarce. Mięso i imbir dorzuciłam do pieczarek. Dodałam pieprz i paprykę i dusiłam ok. 20 minut.
4. Ostrożnie dodałam serek i wymieszałam. Dorzuciłam posiekany koperek.
5. Podałam z makaronem.
2. Pieczarki umyłam, pokroiłam w plasterki i dorzuciłam do cebuli. Posoliłam i dusiłam ok. 10 minut.
3. Mięso z indyka umyłam i pokroiłam w kostkę. Imbir starłam na tarce. Mięso i imbir dorzuciłam do pieczarek. Dodałam pieprz i paprykę i dusiłam ok. 20 minut.
4. Ostrożnie dodałam serek i wymieszałam. Dorzuciłam posiekany koperek.
5. Podałam z makaronem.