iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Pita wegetariańska

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Szybko i pysznie z warzywami i sosem czosnkowym

Pita wegetariańska

Składniki:

Pita wegetariańska

 

 

Sposób przygotowania:

Pita wegetariańska
Pitę nacinamy i wkładamy do piecyka na 1-2 minuty aż ładnie się otworzy .Robimy sos czosnkowy mieszając majonez z wyciśniętym czosnkiem .Dolną część pity smarujemy sosem .Następnie kładziemy kawałki umytej i wysuszonej cykorii i rukoli .Pokrojonego w kostkę pomidora .Por kroimy w plasterki solimy i dusimy ręką aby zmiękł i kółeczka rozdwoiły się .kładziemy pora do środka pity .Zajadamy na kolację lub śniadanie . .