Sposób przygotowania:
Plastry ogórka z musem z wędzonego łosos
Połącz składniki musu w pojemniku miksera i zmiksuj tak, aby uzyskać gładką masę. Odstaw do schłodzenia na co najmniej 30 minut.
Pokrój każdy ogórek na około 20 plasterków. Każdy plaster powinien mieć około 6 mm grubości.
Przygotuj te przystawkę nie wcześniej niż godzinę przed podaniem. Delikatnie wymieszaj mus drewniana łyżką i nałóż go do wyciskarki do kremu. Wyciśnij mus na każdy plasterek ogórka.
Pokrój każdy ogórek na około 20 plasterków. Każdy plaster powinien mieć około 6 mm grubości.
Przygotuj te przystawkę nie wcześniej niż godzinę przed podaniem. Delikatnie wymieszaj mus drewniana łyżką i nałóż go do wyciskarki do kremu. Wyciśnij mus na każdy plasterek ogórka.