Sposób przygotowania:
Poduszkowiec
Ser: Wszystkie składniki dokładnie zmiksować.
Ciasto: W misie miksera umieścić jajka z cukrem. Ubić na puszystą masę, dodać olej i wodę, zmiksować. Dodać przesianą mąkę, kakao i proszek do pieczenia oraz aromat cytrynowy. Dokładnie wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem. Na ciasto wyłożyć łyżką ser. Piec w 180 stopniach około 40 minut. Podajemy posypane cukrem pudrem.
Ciasto: W misie miksera umieścić jajka z cukrem. Ubić na puszystą masę, dodać olej i wodę, zmiksować. Dodać przesianą mąkę, kakao i proszek do pieczenia oraz aromat cytrynowy. Dokładnie wymieszać. Wylać na blachę wyłożoną papierem. Na ciasto wyłożyć łyżką ser. Piec w 180 stopniach około 40 minut. Podajemy posypane cukrem pudrem.