goofy9

goofy9

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1117]

Pomidorowa na rosole

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Najlepsza pomidorowa to ta na rosole

Pomidorowa na rosole Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Pomidorowa na rosole

 

Sposób przygotowania:

Pomidorowa na rosole
Rosół doprowadzamy do wrzenia, następnie dodajemy ugotowane warzywa, mięso oddzielone od kości oraz pokrojone na kawałki oczyszczone pomidory. Całość przez chwilę gotujemy, następnie miksujemy. Zaprawiamy koncentratem pomidorowy oraz śmietaną. Dodajemy ugotowany wcześniej makaron. Doprawiamy do smaku.
Pomidorowa na rosole
Zupę zaprawiamy koncentratem pomidorowym
Pomidorowa na rosole
Zupę podajemy z ugotowanym wcześniej makaronem