Sposób przygotowania:
Pomidorówka z ryżem 3
Nastawiamy 2 litry wody z dokąłdnie wypłukanymi kośćmi i kostką bulionową. Gotujemy aż mięso będzie miękkie. Marchew obieramy i kroimy w kostkę. Wraz z ryżem wrzucamy do wrzącego wywaru. Gotujemy do miękkości. Wtedy dodajemy koncentrat, mieszamy aż się rozpuści. W kubeczku rozkłócamy śmietanę z mąką, łączymy z odrobiną zupy i wlewamy do wrzątku. Mieszamy i doprawiamy wedle uznania. Gotową zupę wylewamy do talerzy.
Elficzna
Kulinarnyblog.pl
zewa
Myślę, że to kwestia gustu.
mika3008
a nie zrobią się gluty ;p nigdy nie próbowałam. Uważam że dobrze jest jak jest, przecież nie gotuję na tydzień, tylko na dzień, więc raczej się nie zepsuje,jeśli o to chodzi