Sposób przygotowania:
Por z kapustą pekińską
Na początku umytą i osuszoną kapustę pekińską poszatkować na cienkie paseczki. Ogórki zielone obrać obrać ze skórki i pokroić w cienkie plasterki.Dodać do kapusty. Gdy puszczą sok, odcisnąć i dodać do kapusty. Ogórki kiszone obrać ze skórki i pokroić w średnią kostkę. Por umyć i pokroić w cienkie krążki. Szczypiorek opłukać,osuszyć i drobno posiekać. Wszystkie składniki razem dokładnie wymieszać.Następnie do smaku doprawić solą i pieprzem i połączyć z majonezem.
Przed podaniem surówkę należy schłodzić w lodówce.Najlepiej zjeść surówkę tego samego dnia, w którym została przygotowana.Smacznego.
Przed podaniem surówkę należy schłodzić w lodówce.Najlepiej zjeść surówkę tego samego dnia, w którym została przygotowana.Smacznego.