Sposób przygotowania:
Porosołowa patelnia
Pieczarki i cebulę pokroić a potem usmażyć na patelni dodając 2 łyżki oleju. Następnie dodać część posiekanej natki pietruszki oraz pokrojona marchewkę, cząstki mięsa z rosołu a także makaron i przyprawy.
Wszystko smażyć przez kilka minut, dodać starty na tarce ser, wymieszać i wlać rosół.
Na wierzchu dania zrobić 4 wgłębienia i do każdego wbić jajko, posolić i posypać resztą natki.
Zakryć patelnię pokrywką i smażyć do momentu aż białka jajek się zetną a potem podawać na gorąco.
Wszystko smażyć przez kilka minut, dodać starty na tarce ser, wymieszać i wlać rosół.
Na wierzchu dania zrobić 4 wgłębienia i do każdego wbić jajko, posolić i posypać resztą natki.
Zakryć patelnię pokrywką i smażyć do momentu aż białka jajek się zetną a potem podawać na gorąco.