Sposób przygotowania:
Potrawka z kury rosołowej
Mięso ugotowane z kury rosołowej obrać z kości, skóry,chrząstek, pokroić.
Na oleju podsmażyć mięso obrane, dodać pokrojoną cebulę, wymieszać, podsmażać z 5 minut.
Dodać pokrojoną cukinię, paprykę, ząbki czosnku, pieprz ziołowy, paprykę ostrą, podsmażać wymieszane z 3 minuty.
Wlać rosół, sok pomidorowy i zagotować, gotować z 5 minut, podawać z ryżem, ziemniakami.
Na oleju podsmażyć mięso obrane, dodać pokrojoną cebulę, wymieszać, podsmażać z 5 minut.
Dodać pokrojoną cukinię, paprykę, ząbki czosnku, pieprz ziołowy, paprykę ostrą, podsmażać wymieszane z 3 minuty.
Wlać rosół, sok pomidorowy i zagotować, gotować z 5 minut, podawać z ryżem, ziemniakami.