Sposób przygotowania:
Potrawka z papryki i indyka
Sznycelki z indyka kroimy w paseczki.
Papryki myjemy osuszamy , usuwamy gniazdo nasienne i kroimy w paseczki.
Cebule obieramy i siekamy. Czosnek kroimy drobno. Pieczarki kroimy na cząstki.
Na maśle z olejem podsmażamy mięso. Dodajemy czosnek i cebulę . Solimy i doprawiamy do smaku pieprzem .
Dodajemy pokrojone papryki i pieczarki. Smażymy dalej.
Podlewamy odrobiną wody i doprawiamy sosem winchester do smaku.
Pod koniec dodajemy jeszcze odrobinę soli i pieprzu dla smaku. Podajemy.
Papryki myjemy osuszamy , usuwamy gniazdo nasienne i kroimy w paseczki.
Cebule obieramy i siekamy. Czosnek kroimy drobno. Pieczarki kroimy na cząstki.
Na maśle z olejem podsmażamy mięso. Dodajemy czosnek i cebulę . Solimy i doprawiamy do smaku pieprzem .
Dodajemy pokrojone papryki i pieczarki. Smażymy dalej.
Podlewamy odrobiną wody i doprawiamy sosem winchester do smaku.
Pod koniec dodajemy jeszcze odrobinę soli i pieprzu dla smaku. Podajemy.