Sposób przygotowania:
przekąska z brzoskwinią
•rukolę i sałatę myjemy, suszymy i rwiemy na kawałki,
•układamy na talerzach,
•polędwicę kroimy w paski, układamy na sałacie,
•orzechy prażymy na suchej patelni,
•dodajemy do sałatki razem z oliwkami,
•z oliwy, soku, octu, miodu, soli i pieprzu robimy dressing, polewamy sałatkę,
•na wierzchu układamy po jednej brzoskwini,
•ser kroimy w kostkę, układamy na brzoskwini, polewamy łyżeczką żurawiny
•układamy na talerzach,
•polędwicę kroimy w paski, układamy na sałacie,
•orzechy prażymy na suchej patelni,
•dodajemy do sałatki razem z oliwkami,
•z oliwy, soku, octu, miodu, soli i pieprzu robimy dressing, polewamy sałatkę,
•na wierzchu układamy po jednej brzoskwini,
•ser kroimy w kostkę, układamy na brzoskwini, polewamy łyżeczką żurawiny
góralka
pchelka79