Sposób przygotowania:
Przekąska z twarogu i suszonych pomidorów
1. Twaróg pokroiłam w dość duże plastry - trochę się kruszyła, ale to nie ma znaczenia.
2. Pomidory odsączyłam z oleju i pokroiłam w drobną kosteczkę.
3. Rukolę opłukałam i osuszyłam.
4. Odcięłam listki kiełków i również opłukałam.
5. Teraz złożyłam kompozycję: ser ułożyłam na talerzu, na to pomidory, posypałam kiełkami, czosnkiem i posoliłam, rozrzuciłam rukolę, przyprószyłam pieprzem i posypałam sezamem.
2. Pomidory odsączyłam z oleju i pokroiłam w drobną kosteczkę.
3. Rukolę opłukałam i osuszyłam.
4. Odcięłam listki kiełków i również opłukałam.
5. Teraz złożyłam kompozycję: ser ułożyłam na talerzu, na to pomidory, posypałam kiełkami, czosnkiem i posoliłam, rozrzuciłam rukolę, przyprószyłam pieprzem i posypałam sezamem.