anulkadh

anulkadh

Złoty Ekspert
[Przepisów: 679]

Przepiórcze jajka w sosie

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Bardzo dobrze się prezentują i świetnie smakują. Są bardzo szybkie w przygotowaniu i również szybko znikają z półmiska.

Przepiórcze jajka w sosie

Składniki:

Przepiórcze jajka w sosie

 

Sposób przygotowania:

Przepiórcze jajka w sosie
Wodę zagotować i osolić na gotującą się wodę włożyć delikatnie jajka i gotować około. 5 minut. Ostudzić i obrać. Pieczarki i ogórki pokroić w bardzo drobną kostkę.

Do misy włożyć majonez oraz resztę składników doprawić sos do smaku i dodać przekrojone jajka delikatnie wymieszać.

Wierzch posypać posiekanym szczypiorkiem. 

Tagi:

jajka sos