Sałatka wiosenna to lekka i delikatna potrawa na bazie zielonej sałaty z dodatkiem warzyw, jajka na twardo, mozzarelli i boczku. Sos majonezowy nadaje aromat i ostrość daniu. Sałatka najlepiej smakuje w sezonie, kiedy wszystkie warzywa są w pełni świeże. Można ją podawać zarówno jako dodatek do obiadu, jak też przekąskę na kolację. Aby podkreślić walory wizualne sałatki, warto ją podać w liściach cykorii lub rzeżuchy.

Znaleźliśmy 216 przepisów w kategorii Sałatka wiosenna

Wiosenna sałatka 11

Wiosenna sałatka 11

plocia plocia

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Sałatka wiosenna

Sałatka wiosenna

misia5 misia5
1

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Sałatka wiosenna

Sałatka wiosenna

jagoda59 jagoda59

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę:

Wiosenna sałatka

Wiosenna sałatka

tumilek tumilek

Dodaj do ulubionych


Wybierz listę: