Sposób przygotowania:
Przystawka z sera na grilla.
Pieczarki,cebulę,papryki pomidory oczyścić,obrać,opłukać,osuszyć i pokroić na kawałki czy ćwiartki.
Ser wypakować i pokroić w poziome paski,oliwki wyjąć i osączyć.Tacki wysmarować oliwą wymieszaną z przyprawami i ułożyć na nich warzywa,piecz-
-arki oraz paski sera mozarella,skropić ponownie oliwą z oliwek,posypać resztą ziół,ułożyć na ruszcie.Grillować z 20 min.na
rozpalonym pół godziny wcześniej grillu.
Ser wypakować i pokroić w poziome paski,oliwki wyjąć i osączyć.Tacki wysmarować oliwą wymieszaną z przyprawami i ułożyć na nich warzywa,piecz-
-arki oraz paski sera mozarella,skropić ponownie oliwą z oliwek,posypać resztą ziół,ułożyć na ruszcie.Grillować z 20 min.na
rozpalonym pół godziny wcześniej grillu.