Sposób przygotowania:
Pszczółka Laury
Masa kokosowa
Kokos masło cukier i mleko pogdrzać w garnku.
Masa budyniowa
Przygotować budyń wedlug przepisu ,ostudzić i dodać stopniowo margarynę i utrzeć.
Ciasto
Masło utrzeć z cukrem i żółtkami.Dodać mąkę i mleko nadal ucierać. Z białek ubić pianę ,dodać do ciasta i lekko wymieszać. Na ciasto nałożyć przestudzoną masę kokosową.
Włożyć ciasto do nasmarowanej tłuszczem formy i piec na złoty kolor w 180 stopni. Po upieczeniu ciasto przekroić i przełożyć masą budyniową.
Kokos masło cukier i mleko pogdrzać w garnku.
Masa budyniowa
Przygotować budyń wedlug przepisu ,ostudzić i dodać stopniowo margarynę i utrzeć.
Ciasto
Masło utrzeć z cukrem i żółtkami.Dodać mąkę i mleko nadal ucierać. Z białek ubić pianę ,dodać do ciasta i lekko wymieszać. Na ciasto nałożyć przestudzoną masę kokosową.
Włożyć ciasto do nasmarowanej tłuszczem formy i piec na złoty kolor w 180 stopni. Po upieczeniu ciasto przekroić i przełożyć masą budyniową.