Sposób przygotowania:
Pudding chia z brzoskwiniami
Do kubka wlewamy mleko i wsypujemy chia, mieszamy i odstawiamy na około 4 godziny. Od czasu do czasu mieszamy.
Po 3 godzinach obieramy myjemy i obieramy ze skórki brzoskwinie, kroimy w kosteczkę.
Połowę pokrojonych brzoskwiń przekładamy do miseczki i wsypujemy ksylitol, mieszamy i lekko rozgniatamy widelcem.
Na dno pucharka wkładamy pokrojone brzoskwinie ( bez ksylitolu ), nasiona chia, mus brzoskwiniowy.
Po 3 godzinach obieramy myjemy i obieramy ze skórki brzoskwinie, kroimy w kosteczkę.
Połowę pokrojonych brzoskwiń przekładamy do miseczki i wsypujemy ksylitol, mieszamy i lekko rozgniatamy widelcem.
Na dno pucharka wkładamy pokrojone brzoskwinie ( bez ksylitolu ), nasiona chia, mus brzoskwiniowy.