Sposób przygotowania:
Pulpeciki indycze w sosie śmietanowo-chrzanowym
Mięso indyczne przyprawiamy i dodajemy pozostałe składniki.
Mieszamy dokładnie.
Obtaczamy w mące.
Do garnka wlewamy bulion i doprowadzamy do wrzenia.
Gdy będzie się gotował wrzucamy liście i pulpeciki.
Gotujemy 15 minut.
Następnie wlewamy smietanę, chrzan i doprawiamy.
Chwilę dusimy 5-10 minut.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)
Mieszamy dokładnie.
Obtaczamy w mące.
Do garnka wlewamy bulion i doprowadzamy do wrzenia.
Gdy będzie się gotował wrzucamy liście i pulpeciki.
Gotujemy 15 minut.
Następnie wlewamy smietanę, chrzan i doprawiamy.
Chwilę dusimy 5-10 minut.
Podajemy z ulubionymi dodatkami.
Smacznego ;)