Sposób przygotowania:
Pulpety z kaszy jęczmiennej
Pieczarki poszatkować i podsmażyć na patelni. Cebulkę pokroić drobno i także podsmażyć na patelni. Kaszę jęczmienną ugotować. Połączyć z mięsem i warzywami. Przyprawić do smaku. Dodać jajko. Wymieszać i formować z powstałego farszu pulpety. Smażyć panierowane mąką. Podawać polane dowolnym sosem. Ja użyłam sosu z torebki.
![Pulpety z kaszy jęczmiennej Pulpety z kaszy jęczmiennej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pulpety-z-kaszy-jeczmiennej-304380.jpg)
![Pulpety z kaszy jęczmiennej Pulpety z kaszy jęczmiennej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pulpety-z-kaszy-jeczmiennej-304381.jpg)
![Pulpety z kaszy jęczmiennej Pulpety z kaszy jęczmiennej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pulpety-z-kaszy-jeczmiennej-304382.jpg)
![Pulpety z kaszy jęczmiennej Pulpety z kaszy jęczmiennej](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pulpety-z-kaszy-jeczmiennej-304383.jpg)