Sposób przygotowania:
Pumeki z serem.
Twaróg zmielić i wymieszać z cukrem. Margarynę rozpuścić ostudzić i dodać wszystkie składniki, ciasto zagnieść aż zrobi sie jeden kawałek. Następnie podsypać mąka stół rozwałkować ciasto na grubość około 0,5 cm, wyciąć kieliszkiem pumelki.
Rozgrzać olej aż będzie wrzący i wrzucać po kilka pumelków, będą sie one rumienic ale lepiej jak bedą ciemniejsze...
Oczywiście trzeba je przekręcać, wystarczy bujnąć je widelcem.
Gdy pumelki się wyciąnie na miskę należy obsypać je cukrem pudrem
Rozgrzać olej aż będzie wrzący i wrzucać po kilka pumelków, będą sie one rumienic ale lepiej jak bedą ciemniejsze...
Oczywiście trzeba je przekręcać, wystarczy bujnąć je widelcem.
Gdy pumelki się wyciąnie na miskę należy obsypać je cukrem pudrem
misia14
kasiunia16_16
misia14
zadałam pytanie...a odpowiedzi brak....:(