Sposób przygotowania:
Pyszna Rybka
Na tacce do smażenia na grillu wysmarowanej oliwą układamy plasterki pozbawionych skórki ziemniaków, posypujemy solą i pieprzem. Obok kładziemy plasterki cebuli, oprószone cukrem pudrem, solą i pieprzem. Całość zrumienić. Gdy lekko się podpieką, przewracamy na drugą stronę, przesuwamy na boki tacki, na środku kładziemy przygotowany filet, kropimy go oliwą i razem grillujemy. Rybę pieczemy z obu stron. Na minutę przed planowanym zdjęciem z rusztu kładziemy na tacce wokół ryby cząstki pomidora, oprószone solą i pieprzem. Na wyłożony liściem sałaty talerz kładziemy usmażony filet, boki otoczyć zrumienionymi ziemniakami i plasterkami cebuli. Całość przybieramy cząstkami pomidora i obficie prószymy koperkiem