Sposób przygotowania:
Pyszne Brownie
1- Kasię należy włożyć do rondelka i rozpuść razem z połamaną czekoladą w kąpieli wodnej. Czyli do garnka wlewamy wodę na niego kładziemy drugi garnek i czekoladę rozpuszczamy tak2- Do miski wlewamy przestudzoną masę, dodajemy kakao i cukier puder. 3-Wszystko razem należy wymieszać mikserem. 4-Do masy należy dodawać partiami, ciągle mieszając jajka i mąkę.5-Ciasto przełożyć należy do wysmarowanej Kasią i wysypanej bułką tartą tortownicy o średnicy 24cm. Pieczę się ciasto około 35 minut w 180st.C. Polewa1- Czekoladę należy połamać na kawałki i razem ze śmietanką rozpuść w kąpieli wodnej.2- Mieszamy na wolnym ogniu aż polewa będzie gładka.Lekko przestudzone ciasto polewamy polewą czekoladową,można posypać cukrem pudrem Smacznego :)
msewka
lalunia
Ja na samo patrzenie to czuje łaskotanie I PRAGNIENIE ZJEDZENIA TEJ PYSZNOŚCI