Sposób przygotowania:
pyszny barszczyk a warzywami
1-Do Garnka wlewamy 4 litry wody wkładamy skrzydełka.i gotujemy na małym ogniu
2-Obieramy marchew kroimy na 4 części i ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę dodajemy seler i pietruszkę nać
3-Gotujemy na małym ogniu najpierw zbieramy szum a następnie dodajemy kostki Knorra
4-Na samym końcu dodajemy starte buraczki ze słoikajeszcze chwila i mamy ugotowana zupkę na koniec dodajemy kwasek cytrynowy szczyptę
2-Obieramy marchew kroimy na 4 części i ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę dodajemy seler i pietruszkę nać
3-Gotujemy na małym ogniu najpierw zbieramy szum a następnie dodajemy kostki Knorra
4-Na samym końcu dodajemy starte buraczki ze słoikajeszcze chwila i mamy ugotowana zupkę na koniec dodajemy kwasek cytrynowy szczyptę