alaaa

alaaa

Złoty Ekspert
[Przepisów: 654]

Racuchy z bananami.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 6

Racuchy z bananami smakuję wyśmienicie.

Racuchy z bananami. Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Racuchy z bananami.

 

 

 

 

Sposób przygotowania:

Racuchy z bananami.
Wymieszać w misce mąkę z cukrem i drożdżami.Dodać maślankę i rozbełtane jajko , mieszać do uzyskania jednolitego ciasta.Ciasto powinno mieć konsystencje kremową.Jeżeli jest za rzadkie dodać mąki.Ciasto pozostawić aż podrośnie.Na gorący olej nałożyć 2 - 3 łyżki ciasta i ułożyć plasterki banana.Smażymy placki z dwóch stron na złoto.
Racuchy z bananami.
Ciasto powinno mieć konsystencję kremową.
Racuchy z bananami.
Etap 2

Tagi:

jajko jajka