Sposób przygotowania:
Racuszki drobiowe z cebulą
Oczyszczonego fileta z kurczaka kroimy w kostkę. Dodajemy do niego pozostałe składniki: jajka, mąkę, majonez, posiekaną cebulkę oraz przyprawy. Całość mieszamy do powstania gęstej masy. Porcjami, łyżką nakładamy ją na rozgrzany na patelni olej i smażymy. Podajemy z ziemniaczkami i surówką. Smacznego!
![Racuszki drobiowe z cebulą Racuszki drobiowe z cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/racuszki-drobiowe-z-cebula-310407.jpg)
![Racuszki drobiowe z cebulą Racuszki drobiowe z cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/racuszki-drobiowe-z-cebula-310408.jpg)
![Racuszki drobiowe z cebulą Racuszki drobiowe z cebulą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/racuszki-drobiowe-z-cebula-310409.jpg)