Sposób przygotowania:
rafaello według mnie
masa:1.1/2 mleka zagotować z 1 mąki zwykłej gdy zacznie się gotować dodać 1,1/2 szklanki mleka wymieszanego z 1 szklanką mąki zwykłej+1 łyżką mąki ziemniaczanej+3/4 olejku śmietankowego.To wszystko wlać do gotującego się mleka ,gotować na małym ogniu aż nam zacznie gęstnieć.Gdy zgęstnieje zdjąć z ognia i ostudzić.Po ostudzeniu do masy budyniowej+1/2 kostki masła roślinnego i 1/2 kostki margaryny palmy+ sok z połówki wyciśniętej cytryny+1 kieliszek wódki (jeśli ktoś ma bo jak nie to może być bez). biszkopt przekroić na pół wyłożyć masą (troszkę zostawić na wierzch) przykryć drugą połową biszkopta.Wierzch posmarować zostawioną resztą masy i posypać posypką kokosową. posypka: 1,1/2 opakowania wiórek kokosowych wysypać na 1 łyżkę masła stopionego dodać 1 łyżkę cukru pudru i resztę olejku śmietankowego. Smacznego