Sposób przygotowania:
Raffaello truskawkowe.
Spód biszkoptowy pokruszyć rękoma na stolnicy,następnie dodać
ćwiartkę kostki masła,pokroić w wiórki wraz z ciastem,dodać mleko w proszku,pulpę truskawkową i aromat do ciast arakowy
lub migdałowy i ponownie wszystko zagniatać.Formować z masy
biszkoptowo-owocowej małe lub średnie kulki.Wsypać wiórki koko-
-sowe do miski i obtaczać tam gotowe kulki.Można schłodzić jak
się chce lub spożywać od razu.
ćwiartkę kostki masła,pokroić w wiórki wraz z ciastem,dodać mleko w proszku,pulpę truskawkową i aromat do ciast arakowy
lub migdałowy i ponownie wszystko zagniatać.Formować z masy
biszkoptowo-owocowej małe lub średnie kulki.Wsypać wiórki koko-
-sowe do miski i obtaczać tam gotowe kulki.Można schłodzić jak
się chce lub spożywać od razu.