Sposób przygotowania:
raffaelo
Biszkopt jajka ubic z cukrem na puszysta mase,dodać resztę składników i delikatnie wymieszać,wylac na blaszke wysmarowana margaryna i posypana bułką tartą.Budyń bułki namoczyc w 2 szklankach mleka,nastepnie przekręcić przez maszynke(zeby nie bylo grudek),reszte mleka zagotowac z cukrem waniliowym i wiórkami kokosowymi i dodać namoczona bułke ,chwile pogotowac(aż zgestnieje)zostawić do ostudzenia(ja zawsze robie budyń dzień wcześniej) utrzeć margaryne z cukrem i żółtkami i dodawac zimny budyń.
Ostudzony biszkopt przekroić na pół przełożyć masa,oraz posmarować wierzch ciasta. POSYPKA wszystkie skladniki podsmażyć na patelni na rumiany kolorposypac ciasto. wstawić do lodówki
Ostudzony biszkopt przekroić na pół przełożyć masa,oraz posmarować wierzch ciasta. POSYPKA wszystkie skladniki podsmażyć na patelni na rumiany kolorposypac ciasto. wstawić do lodówki