Sposób przygotowania:
rogaliki francuskie z nadzieniem ruskim
Ciasto francuskie wyjąć z opakowania i odłożyć aby rozmarzło.
FARSZ:
ziemniaki obrac i ugotowac w osolonej wodzie-kiedy juz ugotujemy,odlać wodę i ugnieść je tak jak do obiadu.
Cebulke pokroić w kostkę i podsmażyć na złoto.
Ziemniaczki połączyć z cebulką i twarogiem.
Gotowy farsz nakładac na wykrojone z ciasta francuskiego kwadraty,układać na blaszce do pieczenia-na papierze do pieczenia,posmarować rozkłóconym białkiem i piec w piekarniku w 200 stopniach przez 20min
SOS:
jogurt naturalny wymieszać z cebulką pokroioną drobniutką kostkę
FARSZ:
ziemniaki obrac i ugotowac w osolonej wodzie-kiedy juz ugotujemy,odlać wodę i ugnieść je tak jak do obiadu.
Cebulke pokroić w kostkę i podsmażyć na złoto.
Ziemniaczki połączyć z cebulką i twarogiem.
Gotowy farsz nakładac na wykrojone z ciasta francuskiego kwadraty,układać na blaszce do pieczenia-na papierze do pieczenia,posmarować rozkłóconym białkiem i piec w piekarniku w 200 stopniach przez 20min
SOS:
jogurt naturalny wymieszać z cebulką pokroioną drobniutką kostkę
elzbieta8960
Natala1210