Sposób przygotowania:
Roladki drobiowe
Filet dokładnie oczyścić, opłukać i osuszyć.
Ponacinać a następnie rozbić na płat.
Płat oprószyć przyprawami, nałożyć suszone pomidory, ser feta oraz natkę pietruszki.
Mięso zwinąć ciasno w rulon,obtaczać w mące, w rozbełtanym jajku oraz na koniec w bułce tartej.
Olej dobrze rozgrzać włożyć roladę i smażyć do miękkości.
Podawać do drugie dania lub jako smakowita przekąska.
Ponacinać a następnie rozbić na płat.
Płat oprószyć przyprawami, nałożyć suszone pomidory, ser feta oraz natkę pietruszki.
Mięso zwinąć ciasno w rulon,obtaczać w mące, w rozbełtanym jajku oraz na koniec w bułce tartej.
Olej dobrze rozgrzać włożyć roladę i smażyć do miękkości.
Podawać do drugie dania lub jako smakowita przekąska.
gusia1000