Sposób przygotowania:
Roladki schabowe nadziewane pieczarkami
1. Pieczarki umyć, pokroić w plasterki i smażyć na tłuszczu wraz z cebulką, doprawiając do smaku solą i pieprzem. 2. Plastry schabu umyć, lekko rozbić i doprawić solą i pieprzem. Na każdy kawałek mięsa kłaść
2 łyżki pieczarek. Następnie mięso zwinąć w rolady, spiąć wykałaczkami i panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na tłuszczu, następnie podlać niewielką ilością wody i dusić 10 minut pod przykryciem.
Podawać z ziemniakami i surówką lub mizerią.
2 łyżki pieczarek. Następnie mięso zwinąć w rolady, spiąć wykałaczkami i panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na tłuszczu, następnie podlać niewielką ilością wody i dusić 10 minut pod przykryciem.
Podawać z ziemniakami i surówką lub mizerią.
mocsłodkości
Czekoladka 2
lukrowanepierniczki