Sposób przygotowania:
Roladki szynkowe z masą jajeczno-chrzano
Jajka ugotować na twardo. Obrać i zetrzeć na małych oczkach tarki jarzynowej.Dodać 1łyżkę chrzanu, majonez (tyle, żeby związał masę). Posolić, popieprzyć do smaku.Wymieszać dokładnie i nakładać na plastry szynki. Zwijać ruloniki i układać na półmisku.Udekorować wg uznania (ja używam natki pietruszki i czerwonej papryki). W rondelku zagotować 1 l wody, dodać 1 łyżkę vegety i żelatynę, dokładnie wymieszać i zostawić do wystudzenia.Tężejącą galaretką zalać ruloniki.Odstawić do zastygnięcia.SMACZNEGO!
Sarenka
iwona3004
Jojo
Natala1210
eli_555
Henia
Sarenka
Wiesz co Heniu, podsunelas mi swietny pomysl, ze tez wczesniej na niego nie wpadlam, a to pewnie dlatego, ze jeszcze nie zaczelam myslec o swietach, a chyba czas najwyzszy zaczac, przepis wrzucam do ulubionych! (: Pozdrawiam!
Alita
Henia
Smacznego i dziękuję!
kasik12
Pozdrawiam Panią, Pani Heniu;)
Henia
Ja również pozdrawiam, ale może bez "pani"! Po prostu Henia!