Sposób przygotowania:
Roladki z fetą i granatem na maśle
Mięso rozbijamy przez folię na cienkie płaty, uważać aby nie podziurawić. Fetę kroimy w słupki, mięso posypujemy pieprzem i pestkami granatu.Na tym układamy fetę. Zwijamy roladki zaczynając od krótszych boków. Całość ciasto skręcamy folią i odkładamy w chłodne miejsce aby się zależało. Na patelni rozgrzewamy masło, zbieramy z wierzchy szumowinę aby miało większą temperaturę dymienia. Układamy roladki łączeniem do spodu ( bez folii) i smażymy na rumiano z każdej strony. Po usmażeniu odkładamy na kilka minut aby odpoczęło.
![Roladki z fetą i granatem na maśle Roladki z fetą i granatem na maśle](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-z-feta-i-granatem-na-masle-318477.jpg)
![Roladki z fetą i granatem na maśle Roladki z fetą i granatem na maśle](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-z-feta-i-granatem-na-masle-318478.jpg)
![Roladki z fetą i granatem na maśle Roladki z fetą i granatem na maśle](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/roladki-z-feta-i-granatem-na-masle-318479.jpg)
weronikaS
Ela Dz