Sposób przygotowania:
Roladki z grillowanej cukinii
Cukinię umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, odciąć końcówki. Pokroić w cienkie plastry najlepiej obierakiem do warzyw. Posmarować cukinię oliwą, posypać solą ziołową i przyprawą. Plastry cukinii ułożyć na rozgrzanej patelni grillowej i usmażyć z obu stron. Pomidora pokroić w kostkę, usuwając przy tym gniazdka nasienne. Ser kanapkowy przełożyć do miseczki, dodać pokrojone pomidory, doprawić 1 łyżeczką ziół do sałatek, wymieszać łyżeczką. Plastry grillowanej cukinii ułożyć na desce, posmarować przygotowanym farszem farszem i zawinąć, ułożyć na sztorc na talerzu, posypać resztą ziół..
dża
p.jola1
Babciagramolka
Juz pomidor jest :) - od tyłu go wzięłam :)
p.jola1
Wielkie dzięki Buniu:)