Sposób przygotowania:
Roladki z pieczarkami i mozzarelląI
 
1.	Mięso myjemy, osuszamy, kroimy w dwucentymetrowe plastry i rozbijamy, Posypujemy pieprzem oraz solą.
2.	Cebulę obieramy, drobno kroimy i szklimy na rozgrzanym oleju. Do cebuli dodajemy umyte, drobno pokrojone pieczarki. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
3.	Na każdym plastrze mięsa układamy po dwa cienkie plasterki mozzarelli i po łyżce pieczarek
II
 
4.	Mięso zwijamy w roladki, panierujemy w bułce tartej, w roztrzepanym widelcem jajku i ponownie w bułce tartej.
5.	Kotlety smażymy z każdej strony na rozgrzanym oleju.
III
 
6.	Roladki gotowe.
7.	Smacznego.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
biedroneczki
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2