Sposób przygotowania:
Rosół z kury...
Umyć mięso,zalać wodą, rozdrobnij warzywa. Cebulę przekrój na pół i podsmaż na patelni. Do wywaru dodaj warzywa, dwie kostki rosołowe. Gotuj na wolnym ogniu ok. 3 godz. Po ugotowaniu odstaw rosół na 20 min. następnie przecedź przez sitko lub gazę. Rosół powinien być klarowany. Mięso z kury pokrój na małe kawałki. Natkę pietruszki posiekaj. Rosół podawaj z wcześniej podanym makaronem,warzywami,mięsem i posypany natką pietruszki. W razie potrzeby dopraw solą i pieprzem.
msewka
olivv
olivv
a rosół wołowy gotuje się do 3 godzin
msewka
Twój rosół jest z kury a i tak gotujesz 3 godziny.Ale nie czepiam się.Każdy je jak lubi.Pozdrawiam!
olivv
A co tak panią na komentowanie przepisów wzięło? i czemu pani się czepia wszystkiego?!
Babciagramolka
msewka
olivv
Okej ja się może zdenerwowałam ...