Sposób przygotowania:
Rozgrzewający koktajl szpinakowo-owocowy
Szpinak myjemy, osuszamy.
Kiwi myjemy, kroimy na kawałki.
Imbir obieramy, kroimy na cienkie plasterki, a te na kawałki.
Banany obieramy, kroimy na kawałki.
Banany, kiwi, szpinak i imbir wrzucamy do kielicha blendera kielichowego, wlewamy kefir. Blendujemy.
Koktajl rozlewamy do szklanek. Koktajl najlepiej smakuje na świeżo po przygotowaniu.
Kiwi myjemy, kroimy na kawałki.
Imbir obieramy, kroimy na cienkie plasterki, a te na kawałki.
Banany obieramy, kroimy na kawałki.
Banany, kiwi, szpinak i imbir wrzucamy do kielicha blendera kielichowego, wlewamy kefir. Blendujemy.
Koktajl rozlewamy do szklanek. Koktajl najlepiej smakuje na świeżo po przygotowaniu.