Sposób przygotowania:
Rozgrzewający rosołek-w sam raz na zimow
Do garnka wlewamy bulion. Warzywa kroimy w słupki i podsmażamy na odrobinie tłuszczu, po czym wrzucamy do bulionu. Kurczaka kroimy w paski, przyprawiamy odrobiną soli i pieprzu, podsmażamy na patelni i wrzucamy do garnka. Grzyby mun przygotowujemy według opisu na opakowaniu, kroimy na drobne kawałki i wrzucamy do garnka. Całośc przyprawiamy do smaku sosem sojowym, imbirem, pieprzem i solą (jeśli jest konieczna-pamiętajmy, że sos sojowy jest słony!). Gotujemy ok. 20 minut, aż do miękkości warzyw i kurczaka. Przed podaniem do gorącego rosołu wrzucamy makaron (ilośc według uznania-zależy czy chcemy bardzo dużo makaronu czy tylko trochę), przykrywamy i zostawiamy na 3 minutki...no i możemy już podawac :) SMACZNEGO!