Papaja

Papaja

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 382]

Różowy budyń na biszkoptach

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

na taki szybki przepis wpadłam dziś

Różowy budyń na biszkoptach

Składniki:

Różowy budyń na biszkoptach

 

  • 1 paczka pokruszonych biszkoptów 125g
  • 3 budynie
  • 1 litr mleka
  • 6 łyżeczek cukru

Sposób przygotowania:

Różowy budyń na biszkoptach
Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia, następnie dno posypujemy połową pokruszonych biszkoptów. Budyń gotujemy według przepisu na opakowaniu dając 3 budynie na litr mleka. Ugotowany budyń wylewamy na pokruszone biszkopty i posypujemy pozostałymi pokruszonymi biszkoptami. Zostawiamy do stężenia i gotowe.

Tagi:

biszkopt