gosia47-47

gosia47-47

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 849]

Rulony mięsne na szybko

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 5

Bardzo pyszne, szybkie mięsne ruloniki. Smakowały każdemu. Robi się je szybko i są naprawdę proste. Polecam

Rulony mięsne na szybko

Składniki:

Rulony mięsne na szybko

 

  • 30 dag mięsa mielonego
  • pęczek szczypiorku
  • 1 pomidor
  • 15 dag sera żółtego

 

Sposób przygotowania:

Rulony mięsne na szybko
Mięso mielone wyłożyć do miski. Dodać pokrojony drobno pomidor i starty żółty ser. Szczypiorek (większą ilość) poszatkować drobno. Dodać do mięsa. Wszystko wymieszać. Dodać bułkę tartą (łyżkę) i wymieszać raz jeszcze. Odrywać kawałki farszu i zwijać w rulon. Panierować w bułce tartej a następnie smażyć na rozgrzanym oleju na patelni. Podawać polane keczupem.

Tagi:

mięso sery ser