Sposób przygotowania:
Rulony z pekińskiej
Przygotuj makaron wg wskazówek na opakowaniu.
Liście kapusty wrzuć do wrzątku.
Posiekaną drobno cebulę wrzuć do woka na rozgrzane masło -zeszklij.Dodaj grzyby odsączone z zalewy lub mrożone - przesmaż je, aż będa miekkie, skrop sosem sojowym, dopraw pieprzem cytrynowym.
Dodaj makaron i przesmaż wszystko jeszcze raz.
Jeśli trzeba dopraw jeszcze solą i pieprzem.
Wyjmij liście kapusty, zbij tłuczkiem grube nerwy liściowe u nasady, nałóż farsz makaronowo - grzybowy i zawiń w rulon.
Podawaj od razu skropiony sosem chili.
Liście kapusty wrzuć do wrzątku.
Posiekaną drobno cebulę wrzuć do woka na rozgrzane masło -zeszklij.Dodaj grzyby odsączone z zalewy lub mrożone - przesmaż je, aż będa miekkie, skrop sosem sojowym, dopraw pieprzem cytrynowym.
Dodaj makaron i przesmaż wszystko jeszcze raz.
Jeśli trzeba dopraw jeszcze solą i pieprzem.
Wyjmij liście kapusty, zbij tłuczkiem grube nerwy liściowe u nasady, nałóż farsz makaronowo - grzybowy i zawiń w rulon.
Podawaj od razu skropiony sosem chili.
glam89
Sarenka
Evi
kinga
jaNina
IkaJ
graszka65