Sposób przygotowania:
Rummy club
Do rozbełtanych 3 jajek dodać tarty ser i odrobinę soli. Mąkę przesiać na stolnicę, dodać masę jajeczno-serową. Całość wyrobić na jednolite ciasto o konsystencji ciasta drożdżowego. Gdyby ciasto nie dało się zagnieść lub było zbyt twarde (może się tak zdarzyć jeśli jajka są małe) należy dodać niewielką ilość wody. Wyrobione ciasto rozwałkować na grubość 1 cm. Przy pomocy odpowiedniej formy powykrawać z niego romby o boku 5-6 cm, po czym panierować je w jajku rozbełtanym ze szczyptą soli i pieprzu oraz w bułce tartej, a następnie usmażyć w głębokim oleju. Usmażone ciastka osaczyć na ręczniku papierowym. Podawać na gorąco jako zakąskę do drinków. P. S. Rummy Club to nazwa słynnego londyńskiego klubu brydżowego. Smacznego ; )