Sposób przygotowania:
Rumsztyk z cebulą
Dodatek:
Cebule obrać i przekroić na pół a później kroić w pół krążki.
Patelnie wstawić na ogień, wlać olej i włożyć cebulę. Pod koniec smażenia trochę posolić. Usmażoną odstawić na bok.
Mięso:
Polędwice pokroić na kawałki i rozbić tłuczkiem.
Następnie po solić i po pieprzyć.
Patelnie wstawić na ogień wlać olej. Jak już będzie rozgrzany włożyć kawałki polędwicy i usmażyć.
W między czasie podgrzać wcześniej usmażoną cebulę.
Na talerze włożyć ziemniaki, później usmażoną polędwicę a na nią podgrzaną cebulę.
Cebule obrać i przekroić na pół a później kroić w pół krążki.
Patelnie wstawić na ogień, wlać olej i włożyć cebulę. Pod koniec smażenia trochę posolić. Usmażoną odstawić na bok.
Mięso:
Polędwice pokroić na kawałki i rozbić tłuczkiem.
Następnie po solić i po pieprzyć.
Patelnie wstawić na ogień wlać olej. Jak już będzie rozgrzany włożyć kawałki polędwicy i usmażyć.
W między czasie podgrzać wcześniej usmażoną cebulę.
Na talerze włożyć ziemniaki, później usmażoną polędwicę a na nią podgrzaną cebulę.