Sposób przygotowania:
Ryba po Japonsku *I
WYKONANIE;
ryb optoczycw ciecsie i usmazyc
ogorki cebule i may sloik papryki konserowej pokroicw kostke i wymieszac
ukladac na przemian z ryba
zalac goraca zalewa
Salatka jest bardzo łatwa moj 12letni syn ostatnio sam ja zrobil Wiec WSZYSTKIM SIE UDA
ryb optoczycw ciecsie i usmazyc
ogorki cebule i may sloik papryki konserowej pokroicw kostke i wymieszac
ukladac na przemian z ryba
zalac goraca zalewa
Salatka jest bardzo łatwa moj 12letni syn ostatnio sam ja zrobil Wiec WSZYSTKIM SIE UDA
Pyza
Przepis napisany chaotycznie.
W składnikach nie ma mowy o ogórkach, papryce, cebuli...w opisie przygotowania pojawiają się - w składnikach powinno być wymieniowe wszystko co potrzebne do wykonania potrawy.
Błędy ortograficzne - pisze się obtoczyć, oprószyć...
Zdjęcie - czy na pewno Twoje? jest bardzo małe (nie da się powiększyć klikając) i w związku z tym właściwie nieczytelne.
elzbieta8960