Sposób przygotowania:
Ryby w czerwonej zalewie
Rybę usmażyć dowolnie (w cieście naleśnikowym lub w bułce tartej). Cebulę pokroić w kostkę i zeszklić na maśle. W salaterce ułożyć warstwę ryb - na to pokrojoną w kostkę paprykę i plasterki ogórków - znów warstwę ryb - i znów papryka i ogórek - itd...
Przygotować zalewę:
Zagotować wodę z octem, dodać koncentrat, ketchup, cukier, olej, sól. Gorącą zalać rybę.
Przygotować zalewę:
Zagotować wodę z octem, dodać koncentrat, ketchup, cukier, olej, sól. Gorącą zalać rybę.
darmiona
senninha
jeżeli lubisz śledzia to czemu nie!
dlatego jest dowolnie - ktoś może lubić w cieście naleśnikowym, a ktoś w panierce z bułki.
a brzmi jak z "Gwiezdnych wojen"? Czy pisze, żeby rybę zalał Han Solo?...