iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Ryż z oliwkami i fasolą czerwoną

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Pyszna przystawka lub sałatka kolacyjna.

Ryż z oliwkami i fasolą czerwoną

Składniki:

Ryż z oliwkami i fasolą czerwoną

 

 

Sposób przygotowania:

Ryż z oliwkami i fasolą czerwoną
Ryz gotujemy według przepisu na opakowaniu . Studzimy go i dodajemy odcedzoną fasolę czerwoną ,pokrojone w plasterki oliwki .Paprykę myjemy pozbawiamy gniazda nasiennego i kroimy w kosteczkę .Wszystko mieszamy dodajemy sól,pieprz oliwę do smaku mieszamy .Dodajemy wyciśnięty czosnek i jeszcze raz mieszamy Podajemy ozdobione z koperkiem świeżym .

Tagi:

ryż fasola