iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Rzodkiewkowa pasta śniadaniowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
  • PORCJE: 6
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Bardzo lubię pasty ponieważ są smaczne i bardzo wydajne. Pasują do każdego pieczywa i jedna oblecimy całe rodzinne śniadanko , wspaniałe tez są na szkolne kanapki.

Rzodkiewkowa pasta śniadaniowa

Składniki:

Rzodkiewkowa pasta śniadaniowa

 

Sposób przygotowania:

Rzodkiewkowa pasta śniadaniowa
Jajka gotujemy na twardo w wodzie z dodatkiem soli. Po ugotowaniu studzimy je i obieramy. Następnie bardzo drobno siekamy. Twaróg miksujemy z serkiem i śmietana . dodajemy posiekane jajka i mieszamy ale już łyżką . Rzodkiewkę myjemy odcinamy końce i ścieramy na tarce. dodajemy do pasty. Mieszamy. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku. Chłodzimy w lodówce ok 2 godziny.